loading   Laddar sida...

Velkommen til hele Norges VA-messe

VA Tour Norge er navnet på Norges nye messe innenfor VA-bransjen. Norges ledende VA-produsenter har valgt å turnere landet med sin egen messe for å møte kundene sine. Den første rundreisen gjennomføres i mars 2018. Målsetningen er at VA Tour Norge skal bli et arrangement som med jevnlige intervaller turnerer over hele landet, derav messens navn. VA produkter, som ofte er både store og tunge, får sjelden plass pålokale minimesser, men med VA Tour Norge får produsentene anledning til å også vise frem de større og tyngre produktene.

De ledende VA-produsentene investerer hvert år store summer innen forskning og utvikling av nye produkter. VA TOUR Norge gjør det mulig for kundene å komme tettere på denne verdifulle kompetansen knyttet til produkter som man kan ta på og studere nærmere. Gjennom direkte dialog med kundene formidles derfor kompetanse, og nyttige erfaringer utveksles. Arrangøren av messen er den norske bransjeorganisasjonen VA og VVS produsentene (VVP) samt messearrangøren BraMässor.

Velkommen i mars 2018!

 
 
Seminariprogram
VA Tour Norge vil tilby høyaktuelle og bevisstgjørende seminarer for de som jobber i bransjen. Følg med her! Vårt seminar program lanseres her i løpet av vintern 2017.
 
 

Utstillere
Utstillerne representerer åpenbart den viktigste delen av en messe, og det er viktig at du som besøkende vil se et bredt spekter av produkter og tjenester. På VA Tour finner du det meste innen VA.

FAKTA

VA Tour Norge 2018

Stavanger, 13 mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15 mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20 mars, X Meeting Point
Trondheim, 22 mars, Scandic Lerkendal

Åpningstider: 7:00-16:00REGISTRERING

Meld deg på nyhetsbrev!
 
Arrangører