loading   Laddar sida...

Velkommen til hele Norges VA-messe

VA Tour Norge er navnet på Norges nye messe innenfor VA-bransjen. Norges ledende VA-produsenter har valgt å turnere landet med sin egen messe for å møte kundene sine. Den første rundreisen gjennomføres i mars 2018. Målsetningen er at VA Tour Norge skal bli et arrangement som med jevnlige intervaller turnerer over hele landet, derav messens navn. VA produkter, som ofte er både store og tunge, får sjelden plass pålokale minimesser, men med VA Tour Norge får produsentene anledning til å også vise frem de større og tyngre produktene.

De ledende VA-produsentene investerer hvert år store summer innen forskning og utvikling av nye produkter. VA TOUR Norge gjør det mulig for kundene å komme tettere på denne verdifulle kompetansen knyttet til produkter som man kan ta på og studere nærmere. Gjennom direkte dialog med kundene formidles derfor kompetanse, og nyttige erfaringer utveksles. Arrangøren av messen er den norske bransjeorganisasjonen VA og VVS produsentene (VVP) samt messearrangøren BraMässor.

Registreringen er åpen for alle som jobber i bransjen. Det er helt kostnadsfritt å besøke messene, men vi anbefaler dere å registrere dere i forkant for å spare tid ved oppmøte. Vi byr på frokost og lunsj, og selvsagt en rekke produktnyheter, nettverking og hyggelig omgang på messegulvet.

Til registreringen >>

Velkommen!
 
 
Nå slippes hele seminarprogrammet for VA Tour Norge
Seminarene, som blant annet fokuserer på det svært aktuelle temaet DIGITALISERING, inneholder viktige emner, som hvordan man kan få tilgang til sine data når man jobber på feltet, hvordan man kvalitetssikrer nye anlegg og hvordan man finner en totalløsning for VA-design med ulike digitale verktøy. - Vi er stolte over nå å kunne presentere et topp aktuelt seminarprogram, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VVP. – Jeg håper virkelig at alle i bransjen ser verdien i å ta del i disse kompetansehevende foredragene, som gir inspirasjon og kunnskap som man siden kan ta med tilbake til arbeidsplassen.

Se programmet her >>
 
 

Møt den største gruppen med leverandører til Norges VA-infrastruktur!
Den største gruppen med leverandører til Norges VA-infrastruktur begir seg for første gang ut på turné! På VA Tour Norge har du mulighet til å treffe dem og se de beste og nyeste produktene og løsningene. Alt du trenger å se, er samlet under ett tak: rørkoblinger, ventiler, pumper, brønner, avløpssystemer, dreneringssystemer, vannregulatorer, gategods, utstyr for rørinspeksjon samt mye mer.

Til utstillerlisten >>

FAKTA

VA Tour Norge 2018

Stavanger, 13. mars, Clarion Hotel Air
Bergen, 15. mars, Quality Edvard Grieg
Oslo, 20. mars, X Meeting Point (tidl. Exporama, Hellerudsletta)
Trondheim, 22. mars, Scandic Lerkendal

Åpningstider: 7:00-16:00REGISTRERING AV BESØKENDE
Meld deg på nyhetsbrev!
 
Arrangører